Morgontuff

Idag så vaknade jag upp med en riklig mängd trötthet. Jag kände mig oförsvarligt ofrsäch och nästan lite dammig. Men när jag fick syn på mig själv i spegeln, så fnittrade jag nästan till av ungdomlig förtjusning. Min morgonfrisyr hade fått sig en otroligt häftig form. Jag kunde knappt tro det, av alla morgnar hittils av alla de år som jag har vaknat upp på samma vis, så har jag visset tittat i spegeln och betraktat den spretiga katastrof som brukar återfinnas på mitt huvud.
Men jag säger då det, idag var det ord och inga visor.

Det kändes lite trist att behöva duscha bort frisyren. Jag kommer aldrig få till samma tuffa frisyr igen. Men jag tog mig en bild. Som jag kan onanera åt i framtiden.


Jag ger den banne mig en



EN FIN DAG




I sysslöshetens förtvivel så bestämde jag mig för att spela in en låt. Jag vill att det skulle vara en mycket speciell låt, kanske något som ingen någonsin har hört. Jag tänkte att, om man kanske skulle ta och rappa lite.
Jo, jag tar mig en rapp, tänkte jag.

Först sjöng jag. Jag tänkte att jag allt ville värma upp rösten lite. Det här funkar säkert jättebra tillsammans med någon gitarr eller något, tänkte jag där jag satt med micken i min vänstra hand.

Jag satte sen på ett tungt trumbeat med bongtrummor och började improvisera fram en text om hur jag satt på Teatercafét inne i stan, och om hur Dennis Rohlén slängde ut mig för att han tyckte att jag var störande.

Här har ni texten förresten:

DET HÄR ÄR EN LÅT SOM HETER NÅNTING
JAG HAR ALDRIG VARIT BRA PÅ NAMN
DET FINNS INGET ENKELT SVAR
BARA DOM ANDETAG DU TAR(jag vet inte, det kom bara automatiskt)

JAG GICK IN PÅ ETT CAFÉ IGÅR
DOM HADE DUKAT UPP BRA OCH SÅ FINT NI FÖRSTÅR
JAG HADE GÅTT DIT FÖR ATT MIG EN RUNDA
OCH SEN KOM NÅN KILLE OCH SA ATT "DU FÅR AVRUNDA"
JAG SA: "DU KAN DRA HÄRIFRÅN, FÖR JAG HAR JUST BÖRJAT KÄKA, DITT JÄVLA SPÅN"
KILLEN TITTADE PÅ MIG ETT TAG OCH SA: "DU, DU SKA PASSA DIG RIKTIGT BRA, FÖR MITT NAMN ÄR DENNIS ROHLÉN MIN VÄN OCH JAG ÄGER HALVA RESTAURA-ANGEN. JAG KAN FIXA UT DIG PÅ TVÅ RÖDA, SEN KOMMER DU INTE FÅ NÅN FÖDA.

Justet, här är min FINA LÅT :D

http://soundcloud.com/fredrikbostrom/l-ten-som-handlar-om-n-got-och

RSS 2.0